Pasientskade

Still ditt spørsmål her:

 
 
 
 
 

Pasientskade og erstatning

Pasientskade og erstatning - få hjelp av advokat

Pasientskade kan gi krav på erstatning. Hvis du har blitt utsatt for en feilbehandling eller forsinket behandling, så kan det foreligge en pasientskade som gir deg krav på pasientskadeerstatning. Du bør i tilfelle kontakte advokat for å få vite om dine muligheter.


Et krav om erstatning etter pasientskade behandles av Norsk Pasientskadeerstatning (NPE), og du melder skaden ved å sende inn skademeldingsskjema dit. Det er dermed ikke legen eller sykehuset som har gitt deg feilbehandling som skal yte erstatning, men Norsk Pasientskadeerstatning. NPE vil ta saken til behandling og innhente det de mener er relevant for å ta stilling til saken. Du må imidlertid passe på at også annen informasjon som du mener er relevant for NPEs vurderinger blir innhentet og vurdert. Du må ikke sotle på at NPE vil sørge for at saken blir opplyst på riktig måte.


Inntil det foreligger et vedtak om at du har krav på pasientskadeerstatning, så vil NPE ikke dekke dine utgifter til advokat. Det er først ved selve erstatningsberegningen at slike utgifter dekkes etter egen forskrift. Hvis du føler at saken din ikke blir behandlet riktig, eller at du ikke blir hørt av NPE, så kan det likevel lønne seg å engasjere advokat allerede før et ansvarsvedtak foreligger. Dette kan bli billigere enn å måtte engasjere advokat til å klage på et avslag som allerede er fattet.


Vi har lang erfaring med pasientskadesaker. Ta kontakt med oss i dag og hør hvordan din pasientskadesak kan ivaretas på beste måte.

Postadresse:

Advokatfirmaet Robertsen AS

Postboks 2724 Solli

0204 Oslo


Besøksadresse:

Sommerrogt 17


Telefon og e-post:

Tlf:       05789

22 12 24 80


E-post: tjs{a}robertsen.noSe våre personskadeportaler:

personskadesiden.no

trafikkskade-advokaten.no

skadesiden.no

gratiserstatningsadvokat.no