Trafikkskade

Postadresse:

Advokatfirmaet Robertsen AS

Postboks 2724 Solli

0204 Oslo


Besøksadresse:

Sommerrogt 17


Telefon og e-post:

Tlf:       05789

22 12 24 80


E-post: tjs{a}robertsen.noSe våre personskadeportaler:

personskadesiden.no

trafikkskade-advokaten.no

skadesiden.no

gratiserstatningsadvokat.no


Trafikkskade og erstatning

Advokat ved trafikkskade og erstatning

Trafikkskade er en personskade som oppstår etter en trafikkulykke, og som regel er et krav om erstatning etter en trafikkskade regulert av bilansvarsloven. Hvis du skal kreve erstatning etter en trafikkskade bør du bruke en advokat som har erfaring med å jobbe opp mot forsikringsbransjen i trafikkskadesaker.


En trafikkskadesak kan være komplisert, både i forhold til spørsmålet om årsakssammenheng og i forhold til hvor mye du har krav på i erstatning. For deg som har falt ut av jobb, skal erstatningen vare livet ut. Da er det veldig viktig at du ikke blir lurt av selskapet til å akseptere mindre enn det du har krav på. En advokat som har erfaring med trafikkskade- og erstatningssaker vil kunne bistå deg med å få den erstatningen du skal ha etter trafikkskaden.


Ved trafikkskadesaker dekkes utgifter til juridisk bistand av det ansvarlige forsikringsselskapet på lik linje med alle andre utgifter du har som en følge av trafikkskaden.. Det er derfor ingen grunn til ikke å ta kontakt idag og finne ut hvordan din erstatningssak etter personskade skal håndteres.


Advokatfirmaet Robertsen har siden 1987 hjulpet flere tusen skadelidte få riktig erstatning. Vi har erfaringen du trenger for at du skal få erstatningen du har krav på.


Ta kontakt med våre advokater i dag og hør hvordan dine behov kan ivaretas på beste måte.

Still ditt spørsmål her:

 
 
 
 
 

Ta kontakt i dag, og få advokat på saken. La oss hjelpe deg, med dine rettigheter i sentrum for vår bistand.