Hyttebrann

Postadresse:

Advokatfirmaet Robertsen AS

Postboks 2724 Solli

0204 Oslo


Besøksadresse:

Sommerrogt 17


Telefon og e-post:

Tlf:       05789

22 12 24 80


E-post: tjs{a}robertsen.noSe våre personskadeportaler:

personskadesiden.no

trafikkskade-advokaten.no

skadesiden.no

gratiserstatningsadvokat.no


Anklaget for hyttebrann


Brannskade erstatning forsikring advokat

En hytteeier opplevde at hytta hans  brant ned, og at selskapet nektet å betale erstatning i saken. Selskapet beskyldte mannen for både å ha tent på hytta selv, og for å ha løyet om hyttas tilstand.

 

Hytta brant ned til grunnen høsten 2018, og politiet kunne ikke avdekke hva som var brannårsaken. Saken ble dermed henlagt av politiet, men forsikringsselskapet mente likevel at mannen hadde tent på selv og avslo oppgjør. De sa også opp alle andre forsikringsavtaler mann hadde i selskapet.

 

Mannen engasjerte advokat Thorsteinn J. Skansbo i Advokatfirmaet Robertsen, som sørget for at brannen ble utredet av en uavhengig ekspert. Denne utredningen viste at det var umulig å si noe om hva som var årsaken til brannen, og at man i alle fall ikke kunne utelukke at den hadde startet i det elektriske anlegget.

 

Den videre dialogen med selskapet førte ikke fram, og avslaget ble klaget inn for Finansklagenemnda.  Forsikringsklagenemnda ga mannen fullt medhold i saken, noe selskapet også valgte å akseptere.


Trenger jeg advokat ved brannskade?

De aller fleste brannskadeoppgjør forløper ganske greit, men dersom du føler at selskapet plutselig begynner å nøle i sine tilbakemeldinger eller det virker vanskelig å få dem til å høre dine fremstillinger, bør du vurdere å kontakte advokat.


Hvis selskapet har satt en utreder på saken din, må du kontakte advokat omgående. Da mistenker de deg for å ha jukset i skadeoppgjøret, og saksbehandlingen er ikke lenger objektiv.


Ta kontakt i dag og får forsikringsoppgjøret du har krav på.

Still ditt spørsmål her:

 
 
 
 
 

Ta kontakt i dag, og få advokat på saken. La oss hjelpe deg, med dine rettigheter i sentrum for vår bistand.