Brannskade

Postadresse:

Advokatfirmaet Robertsen AS

Postboks 2724 Solli

0204 Oslo


Besøksadresse:

Sommerrogt 17


Telefon og e-post:

Tlf:       05789

22 12 24 80


E-post: tjs{a}robertsen.noSe våre personskadeportaler:

personskadesiden.no

trafikkskade-advokaten.no

skadesiden.no

gratiserstatningsadvokat.no


Brannskade


Brannskade erstatning forsikring advokat

Brannskade kan medføre veldig kompliserte forsikringsoppgjør. Hvis huset eller hytta brenner, så er det store verdier som er borte, både i forhold til selve bygningen og i forhold til innbo. Er du utsatt for en brannskade, bør du kontakte advokat som har erfaring med brannskade- og forsikringsoppgjør.


Ettersom det er store verdier som berøres ved brannskade av hus eller hytte, så kan forsikringsselskapet være veldig vanskelig å forholde seg til. Noen ganger vil forsikringsselskapet ved brannskade prøve å redusere forsikringsoppgjøret, mens det ved andre tilfeller vil anklage deg for forsikringssvindel. Advokat Skansbo og hans kolleger har jobbet med flere brannskadeoppgjør, og har lang erfaring med hvordan du skal forholde deg til forsikringsselskapet for å få riktig forsikringsoppgjør etter brannskade.


Trenger jeg advokat ved brannskade?

De aller fleste brannskadeoppgjør forløper ganske greit, men dersom du føler at selskapet plutselig begynner å nøle i sine tilbakemeldinger eller det virker vanskelig å få dem til å høre dine fremstillinger, bør du vurdere å kontakte advokat.


Hvis selskapet har satt en utreder på saken din, må du kontakte advokat omgående. Da mistenker de deg for å ha jukset i skadeoppgjøret, og saksbehandlingen er ikke lenger objektiv.


Ta kontakt i dag og får forsikringsoppgjøret du har krav på.

Still ditt spørsmål her:

 
 
 
 
 

Ta kontakt i dag, og få advokat på saken. La oss hjelpe deg, med dine rettigheter i sentrum for vår bistand.